Despre noi
TMSYS sprijină companiile prin oferirea de soluții eficiente pentru optimizarea costurilor cu energia electrică

Timp de mai mulți ani, TMSYS a sprijinit în mod activ diverse industrii cu soluții tehnice și software inovatoare. Contribuția noastră este deosebit de evidentă în industria energetică, unde ne concentrăm pe crearea de soluții care ajută la optimizarea costurilor cu energia electrică. Portofoliul nostru extins include produse dedicate în mod special sectorului energetic. Printre acestea se numără dispozitive de compensare a puterii reactive și sisteme autonome de mini centrale electrice off-grid cu stocare de energie. Compensatoarele noastre sunt utilizate în industria fotovoltaică, unde ajută la gestionarea eficientă a energiei. De asemenea, lucrăm cu companii de gestionare a proprietăților, unde soluțiile noastre ajută la reducerea costurilor de operare. Antreprenorii și subcontractorii apreciază, de asemenea, produsele noastre pentru fiabilitatea și eficiența lor. Dacă clienții dvs. se luptă cu tarifele ridicate de energie reactivă, compensatoarele noastre vor fi soluția ideală. Oferim asistență tehnică completă și servicii de subcontractare pentru a ne asigura că fiecare proiect este realizat în mod eficient și eficace.

Cele mai ușoare, mai mici și mai silențioase rosturi de dilatare de pe piață

Compensatoarele se remarcă pe piață datorită dimensiunii lor compacte, ceea ce le face cele mai mici din clasa lor. În plus, sunt extrem de ușoare, ceea ce le face ușor de instalat și de transportat. De asemenea, se caracterizează printr-o funcționare silențioasă, ceea ce este important în zonele în care zgomotul poate reprezenta o problemă, cum ar fi clădirile de birouri și școlile. Compensatoarele noastre pot funcționa cu orice instalație fotovoltaică. Datorită tehnologiei lor avansate, este posibilă filtrarea eficientă a armonicilor superioare, până la ordinul 50, oferind în același timp opțiunea de a personaliza ordinea în care sunt eliminate aceste armonici. O astfel de funcționalitate este crucială pentru asigurarea stabilității și eficienței sistemelor fotovoltaice, în special în contextul creșterii numărului de dispozitive electrice care generează interferențe în rețea. Acestea reprezintă o soluție ideală pentru instalatorii și clienții care caută echipamente fiabile pentru a optimiza performanța instalațiilor fotovoltaice.

Reducem facturile de energie electrică cu până la câteva zeci de procente!

De asemenea, avantajul de a lucra cu noi este accesul imediat la echipamente de toate capacitățile, asistența cuprinzătoare în fiecare etapă a colaborării și obținerea unui partener de încredere pentru anii următori.